DERDE KANAAL VAN ELEVEN SPORTS OOK TE ZIEN OP PROXIMUS!

By May 5, 2017-

Antwerpen, [05/05/2017] – ELEVEN SPORTS en Proximus hebben een akkoord bereikt over de distributie van het derde kanaal van Eleven Sports, dat sinds 2 mei in het sportaanbod van Proximus is  opgenomen. Op dat kanaal worden extra voetbalwedstrijden, maar ook andere sporten zoals de Euro Hockey League, Champions League Handball, Premier League darts en gevechtssporten uitgezonden.

Sinds een kleine maand beschikt Eleven Sports Belgium over een derde kanaal. De doorwinterde sportliefhebber kan op het derde kanaal genieten van meerdere live voetbalwedstrijden uit La Liga, Serie A of Ligue 1 die door het overaanbod niet uitgezonden (kunnen) worden op Eleven Sports 1 of Eleven Sports 2. Daarnaast zijn er nog veel andere live sport evenementen te zien op Eleven Sports 3: alle wedstrijden uit de Euro Hockey League, Cage Warriors Fighting, Champions League Handball, Premier League Darts en het wereldkampioenschap darts zijn daar enkele voorbeelden van.

Sinds 2 mei kunnen ook de digitale tv-kijkers van Proximus genieten van het derde Eleven Sports-kanaal. Dat werd immers automatisch toegevoegd aan de bestaande International Sports (9.95€/maand) en All Sports (14.95€/maand) pakketten en is beschikbaar via het kanaal 653 NL / 753 FR.

“We zijn bijzonder opgetogen dat Proximus ons derde kanaal aan zijn sportpakket heeft toegevoegd. Zo kunnen de sportliefhebbers van Proximus immers ook genieten van de extra live sport content die we daarop uitzenden”, zegt Anouk Mertens, Managing Director, Belgium, ELEVEN SPORTS. “Het blijft onze ambitie om onze exclusieve sporten naar alle fans in de markt te brengen.”

Digitale tv-kijkers die geen klant zijn bij Proximus kunnen via de website van Eleven Sports (www.elevensports.be) het derde kanaal ook bekijken. Er zijn twee abonnementsformules. Het volledige pakket met toegang tot alle kanalen kost slechts 9,99€ per maand of 99€ per jaar. Het Eleven Sports Extra pakket (= alleen het derde kanaal) kan je bestellen met een weekpas van €1 of een eventpas (=24h) van €1,5.

Leave a Reply