ELEVEN SPORTS BRENGT DE NBA-TROFEE NAAR BELGIE

By May 9, 2017-, -
MIAMI, FL - JUNE 21:  LeBron James #6 of the Miami Heat answers questions from the media next to the Larry O'Brien Finals Championship trophy and James' Bill Russell Finals MVP trophy during his post game press conference after they won 121-106 against the Oklahoma City Thunder in Game Five of the 2012 NBA Finals on June 21, 2012 at American Airlines Arena in Miami, Florida. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement.  (Photo by Ronald Martinez/Getty Images)

Antwerpen, [09/05/2017] – ELEVEN SPORTS, de NBA en Hard Rock Cafe, slaan de handen in elkaar voor een buitengewone samenwerking. Op donderdag 11 mei komt de NBA-trofee naar België! In het Hard Rock Cafe op de Grote Markt in Brussel kunnen Belgische NBA-fans de prestigieuze trofee bewonderen, enkele geluksvogels mogen er zelfs mee op de foto én nadien de zogenaamde Larry O’Brien Trophy de lucht insteken!

Donderdag 11 mei is een bijzondere dag voor de NBA-fans in België. De prestigieuze Larry O’Brien trofee, de beker voor de kampioen in de Amerikaanse basketbalcompetitie NBA, zal ’s namiddags in het Hard Rock Cafe op de Brusselse Grote Markt staan. Liefhebbers kunnen vanaf 13u00 een kijkje komen nemen op het gelijkvloers van het café. Het grote publiek kan de trofee tot 16u30 volledig gratis komen bewonderen. De winnaars van de kijkerswedstrijd van Eleven Sports, Het Laatste Nieuws en La Dernière Heure, mogen vanaf 16u30 in een aparte VIP-ruimte op de eerste verdieping de trofee zelfs de lucht insteken. Uiteraard kunnen er dan ook filmpjes en foto’s genomen worden om dat uitzonderlijke moment voor eeuwig vast te leggen.

ELEVEN SPORTS nodigt als officiële broadcaster van de NBA in België ook graag de pers uit om tussen 16u30 en 17u00 de trofee te fotograferen en vragen te stellen aan NBA-officials en aan de NBA-commentatoren van Eleven Sports.

Leave a Reply