ELEVEN SPORTS BRENGT FIGHT NIGHT LIVE EN EXCLUSIEF VIA DE DIGITALE SERVICE

By February 8, 2017-

Antwerpen, 8 februari 2017 – Op vrijdag 10 februari wordt de sporthal Belleheide in Roosdaal omgetoverd tot bokstempel. Eleven Sports brengt de bokskampen LIVE en EXCLUSIEF vanaf 21u30 via haar digitale service (www.elevensports.be).

Onder meer Jean Pierre Junior Bauwens zal in Roosdaal de ring betreden. Hij gaat er aan de slag tegen Jean Pierre Habimana (gekend om zijn kwaliteiten als Thaibokser) in wat belooft een spannende strijd te worden. Junior moet winnen, wil hij dit jaar nog de Europese titel binnenhalen.

De 24-jarige Ninovieter Bilal Laggoune (20 Win/0 Loss/2 Draw), zou volgens kenners weleens de ster van de avond kunnen worden. Hij is de huidige nummer veertien van de wereld en is drievoudig Belgisch kampioen en krijgt met Doudou Ngumbu (35 Win/7 Loss) een sterke tegenstander voorgeschoteld.

Laggoune zal vrijdag tegen de Congolese Fransman Ngumbu zijn WBC Francophone titel verdedigen bij de halfzwaargewichten in een kamp van internationaal topniveau. Bij winst sluipt onze landgenoot de top tien van de wereld binnen.

In het uitverkochte Roosdaal Palace staan er 5 amateur- en 6 prof-kampen op het programma, waaronder een gevecht voor de Belgische titel in de klasse Super Middleweight én een titelkamp voor WBC Light Heavyweight.

De FIGHT NIGHT kan je vrijdag 10 februari vanaf 21u30 LIVE en EXCLUSIEF bekijken via www.elevensports.be.

Abonnees van ELEVEN SPORTS kunnen in België en Luxemburg genieten van LIVE en EXCLUSIEF Competitie- en bekervoetbal uit de Spaanse LaLiga Santander, de Italiaanse Serie A TIM, de Franse Ligue 1, de Emirates FA Cup, de English Football League, de English Football League Cup, de Schotse Professional Football League, de Braziliaanse Série A, de Zuid-Amerikaanse kwalificatiewedstrijden voor het WK in Rusland (Conmebol), alsook wedstrijden uit de NBA, NFL, Velux EHF Champions League handball, kickboxing, MMA en tennisevenementen van over de hele wereld en dit op de twee kanalen Eleven Sports 1 en Eleven Sports 2.

Beide kanalen zijn in België en Luxemburg te verkrijgen op Proximus TV, Telenet, VOO, Orange, SFR en Tango TV, en zijn online toegankelijk voor elke sportfan over het hele land op www.elevensports.be en www.elevensports.lu. De app kan worden gedownload via Google Play in de App Store.

Hier kunt u de hoge-resolutiefoto’s bij deze persmededeling downloaden:
De foto’s en afbeeldingen mogen uitsluitend worden gebruikt voor redactionele doeleinden (“below the line”) in het kader van de bovenvermelde persmededeling, met inachtneming van de rechten en specifieke domeinen van ELEVEN SPORTS.

https://we.tl/GdT7tYrEbI

SLOT

Over ELEVEN SPORTS:

ELEVEN SPORTS werd opgericht in 2015 en is een gloednieuw wereldwijd sportnetwerk dat
zich tot doel stelt internationale en lokale sporten van wereldklasse, alsook lifestyle entertainment op het
scherm te brengen. Initiële lanceringen bestaan uit meerdere kanalen in specifieke lokale markten, waarbij elk land jaarlijks ongeveer 4.000 uren aan live–uitzendingen van topklasse–sportevenementen wordt geboden, samen met nieuws, uitgebreide analyses, digitale content en een programmering die is afgestemd op de lokale noden. De betaaltelevisiekanalen zijn 24/7 te bekijken, op meerdere schermen en in full HD. Ze worden ter plaatse gemaakt volgens de hoogste internationale productiestandaarden en met commentaar in de plaatselijke taal.

Like ons op Facebook: Eleven Sports
Volg ons op Twitter: @ElevenBE_nl
Volg ons op LinkedIn: Eleven Sports Network

Leave a Reply