ELEVEN SPORTS BRENGT MMA-EVENEMENT CAGE WARRIORS VOOR HET EERST NAAR BELGIË

By July 4, 2017-, -

Antwerpen, [04/07/2017] –ELEVEN SPORTS is verheugd dat het in samenwerking met Cage Warriors op zaterdag 25 november 2017 ‘Cage Warriors 89’ naar België haalt.

Het MMA-evenement zal plaatsvinden in de Lotto Arena in Antwerpen en wordt het eerste Cage Warriors evenement van het jaar dat niet in Ierland of het Verenigd Koninkrijk doorgaat. Cage Warriors 89 brengt een mix van lokale en Europese talenten uit de gevechtsport samen en geeft de Belgische fans van deze sport de opportuniteit om een geweldige MMA-avond te beleven in eigen land.

Het exacte programma van de MMA-avond zal zo snel mogelijk bekendgemaakt worden. ELEVEN SPORTS zal het evenement ook exclusief live uitzenden. Niet alleen in België, maar ook in Luxemburg, Polen, Singapore en Taiwan. Begin 2017 werd er immers een meerjarige overeenkomst gesloten om elk Cage Warriors evenement live en exclusief op antenne te brengen.

“Dit is een uitgelezen kans voor de Belgische MMA-fans om de internationale sterren van de Cage Warriors live aan het werk te zien”, zegt Anouk Mertens, Managing Director, Belgium, ELEVEN SPORTS. “Het organiseren van lokale events past binnen onze strategie om fans dichter bij onze live sportcontent te brengen.”

“We vinden het fantastisch dat we de samenwerking met ELEVEN SPORTS naar een hoger niveau kunnen tillen”, zegt Casimir Knight, CEO van Warriors Development Agency. “We kunnen niet wachten om de Belgische fans voor het eerst van de Cage Warriors te laten proeven!”

Leave a Reply