ELEVEN SPORTS EN KINEPOLIS ZENDEN EL CLÁSICO OPNIEUW LIVE UIT OP HET WITTE DOEK

By April 4, 2017-

Antwerpen, 3 april 2017– Zondagavond 23 april is het weer zover: dan nemen Real Madrid en FC Barcelona het tegen elkaar op in El Clásico, de meest beladen wedstrijd in de Spaanse competitie. De wedstrijd is uiteraard LIVE te zien via de tv-kanalen en de applicatie van ELEVEN SPORTS vanaf 20u40, maar ook in maar liefst acht cinemazalen van Kinepolis.

Na de eerste El Clásico van deze voetbaljaargang, die begin december 2016 in Camp Nou op 1-1 eindigde, besluit ELEVEN SPORTS opnieuw met Kinepolis in zee te gaan. De clash tussen sterspelers Cristiano Ronaldo (Real) en Messi (Barça) zal dus andermaal op verschillende grote schermen over het hele land te zien zijn. Deze keer ontvangt Real Madrid de titelverdediger uit Barcelona in het eigen Santiago Bernabéu. Real Madrid leidt momenteel met 68 punten, twee meer dan Barça en de Koninklijke heeft nog een wedstrijd te goed.

De tweede El Clásico van dit seizoen is op 23 april LIVE te bekijken bij Kinepolis Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Kortrijk, Leuven, Liège en Imagibraine. Een ticket kost € 7,50 per persoon en is verkrijgbaar via de Kinepolis website. Iedereen met een ticket voor deze screenings ontvangt bovendien een voucher voor één maand gratis proefabonnement op het streaming platform www.elevensports.be, waar ze alle competitiewedstrijden van Barça en Real LIVE kunnen bekijken in HD-kwaliteit.

“Het is geweldig dat we opnieuw met Kinepolis samenwerken”, zegt Anouk Mertens, Managing Director, Belgium, ELEVEN SPORTS. “De vorige El Clásico screenings in Kinepolis waren een groot succes. Jong en oud leefde volledig mee met Cristiano Ronaldo en Lionel Messi. Er hangt altijd een gezonde spanning in de lucht als deze twee grote teams het tegen elkaar opnemen.”

 “Het zitcomfort en de ambiance zorgen ervoor dat iedereen deze voetbalgekte op groot scherm intens kan meemaken,” vertelt Frederique Naeyaert, Productmanager bij Kinepolis België, “Voetbal is een groepsgebeuren waarbij je de ervaring wil delen met andere voetbalfans.”

Abonnees van ELEVEN SPORTS kunnen in België en Luxemburg genieten van LIVE en EXCLUSIEF competitie- en bekervoetbal uit de Spaanse La Liga, de Italiaanse Serie A TIM, de Emirates FA Cup, de English Football League, de English Football League Cup, de Franse Ligue 1, de Braziliaanse Série A, de Schotse Professional Football League, de kwalificatiewedstrijden voor het WK in Rusland, alsook de EHL hockey, wedstrijden uit de NBA, Velux EHF Champions League handbal, Premier League Darts, kickboxing, MMA en tennisevenementen van over de hele wereld en dit op twee kanalen.

Beide kanalen zijn in België en Luxemburg te verkrijgen op Proximus TV, Telenet, VOO, Orange, SFR en Tango TV, en zijn online toegankelijk voor elke sportfan over het hele land op www.elevensports.be en www.elevensports.lu.

De app kan worden gedownload via Google Play in de App Store.

SLOT

 Hier kunt u de hoge-resolutiefoto’s bij deze persmededeling downloaden:
De foto’s en afbeeldingen mogen uitsluitend worden gebruikt voor redactionele doeleinden (“below the line”) in het kader van de bovenvermelde persmededeling, met inachtneming van de rechten en specifieke domeinen van ELEVEN SPORTS.

https://we.tl/F4fhaMVvrb

Over ELEVEN SPORTS:

ELEVEN SPORTS werd opgericht in 2015 en is een gloednieuw wereldwijd sportnetwerk dat

zich tot doel stelt internationale en lokale sporten van wereldklasse, alsook lifestyle entertainment op het

scherm te brengen. Initiële lanceringen bestaan uit meerdere kanalen in specifieke lokale markten, waarbij elk land jaarlijks ongeveer 4.000 uren aan live-­uitzendingen van topklasse-­sportevenementen wordt geboden, samen met nieuws, uitgebreide analyses, digitale content en een programmering die is afgestemd op de lokale noden. De betaaltelevisiekanalen zijn 24/7 te bekijken, op meerdere schermen en in full HD. Ze worden ter plaatse gemaakt volgens de hoogste internationale productiestandaarden en met commentaar in de plaatselijke taal.

Like ons op Facebook: Eleven Sports

Like ons op Instagram: elevensportsbe

Volg ons op Twitter: @ElevenBE_nl

Volg ons op LinkedIn: Eleven Sports Belgium

 

Leave a Reply