ELEVEN SPORTS EN KINEPOLIS ZENDEN FA CUP FINALE UIT OP GROOT SCHERM

By May 18, 2017-, -

Antwerpen, [18/05/2017] – Kinepolis België en ELEVEN SPORTS slaan opnieuw de handen in elkaar. Op zaterdag 27 mei zal de Engelse FA Cup finale, het hoogtepunt van het voetbalseizoen in Engeland, in zes verschillende Belgische steden live op groot scherm uitgezonden worden. Na het succes van de voorbije Clásico’s betekent dit een nieuwe stap in de samenwerking tussen Kinepolis België en ELEVEN SPORTS.

Net zoals bij de Clásico’s tussen Barça en Real Madrid nodigt Kinepolis België eind mei de voetbalfans uit om op groot scherm van Europees topvoetbal te genieten: de FA Cup finale tussen Chelsea en Arsenal. Chelsea kroonde zich vorige weekend tot kampioen van Engeland, maar de Blues kunnen ook een historische dubbel pakken: titel én beker. Eden Hazard, Thibaut Courtois en Michy Batshuayi moeten in de finale dan wel voorbij stadsgenoot Arsenal. De Gunners zijn de recordhouder in het oudste bekertoernooi ter wereld: ze hebben maar liefst dertien FA Cups in de kast staan. Chelsea kan de prijs voor de achtste keer veroveren.

De FA Cup finale is op 27 mei live te bekijken in de Kinepolis-complexen in Antwerpen, Brussel, Gent, Kortrijk, Hasselt en Luik. Een ticket kost € 7,50 per persoon en is verkrijgbaar via de website van Kinepolis. Iedereen met een ticket voor deze voorstelling ontvangt daarbovenop een gratis maandpas t.w.v. € 9,95 van Eleven Sports. Via de website www.elevensports.be kan je dan een maand lang de drie sportkanalen van Eleven Sports in HD streamen.

“Voetbal is een groepsgebeuren waarbij je de ervaring wil delen met andere voetbalfans. Zeker nu drie van de grootste Belgische voetbalsterren, nl. Eden Hazard, Thibaut Courtois en Michy Batshuayi, op het veld staan”, zegt Leendert Vanden Heule, Junior Product Manager bij Kinepolis België.

“Na het succes van de Clásico’s verwachten wij ook voor de finale van de FA Cup veel voetbalsupporters in de Kinepolis-zalen”, aldus Anouk Mertens, Managing Director, Belgium, ELEVEN SPORTS. “De beleving van de fans staan voor ons centraal.”

Leave a Reply