ELEVEN SPORTS GAAT VOOR EEN BREDE DISTRIBUTIE BIJ SFR

By January 3, 2017-

Antwerpen, 2 januari 2017 – Vanaf 1 januari 2017 neemt SFR België de twee zenders van ELEVEN SPORTS op in het TV aanbod van de ‘SILVER en BLACK’ pakketten. Deze overeenkomst tussen beide partijen is een vervolg op de eerdere overeenkomst, waardoor Eleven Sports als afzonderlijk pakket beschikbaar werd voor de digitale abonnees van SFR België.

Naast de afzonderlijke betaaloptie zullen de kanalen van ELEVEN SPORTS vanaf 1 januari beschikbaar zijn in het TV aanbod en in de pakketten ‘LA BOX Silver en Black’ van SFR. De Brusselse operator heeft met Eleven Sports gekozen voor een breder sportaanbod voor zijn klanten.

“Wij zijn tevreden dat de eerdere samenwerking met SFR via deze nieuwe overeenkomst een mooi vervolg krijgt en er nu nog meer kijkers van onze zenders kunnen genieten”, zegt Anouk Mertens, Managing Director van ELEVEN SPORTS NETWORK België.”

“Wij zijn blij dat we de kanalen van Eleven Sports kunnen aanbieden aan onze Silver en Black klanten. Met deze keuze verstevigen wij de kwaliteit van ons sportaanbod voor een breed publiek”, onderstreept Sébastien Germain, Head of Marketing & Brand Management de SFR.

De kanalen van Eleven Sports zijn niet inbegrepen in het basispakket van SFR, maar zijn voor SFR-klanten nog steeds als optie te verkrijgen aan de prijs van €9,99/maand.

Abonnees van ELEVEN SPORTS kunnen in België en Luxemburg genieten van LIVE en EXCLUSIEF Competitie- en bekervoetbal uit de Spaanse LaLiga Santander, de Italiaanse Serie A TIM, de Emirates FA Cup, de English Football League, de English Football League Cup, de Franse Ligue 1, de Braziliaanse Série A, de Schotse Professional Football League, de kwalificatiewedstrijden voor het WK in Rusland, alsook wedstrijden uit de NBA, Velux EHF Champions League handball, kickboxing, MMA en tennisevenementen van over de hele wereld en dit op de twee kanalen Eleven en Eleven Sports.

Beide kanalen zijn in België en Luxemburg te verkrijgen op Proximus TV, Telenet, VOO, Orange, SFR en Tango TV, en zijn online toegankelijk voor elke sportfan over het hele land op www.elevensports.be en www.elevensports.lu, de app kan worden gedownload via Google Play in de App Store.

SLOT

Over ELEVEN SPORTS:

ELEVEN SPORTS werd opgericht in 2015 en is een gloednieuw wereldwijd sportnetwerk dat zich tot doel stelt internationale en lokale sporten van wereldklasse, alsook lifestyle entertainment op het scherm te brengen. Initiële lanceringen bestaan uit meerdere kanalen in specifieke lokale markten, waarbij elk land jaarlijks ongeveer 4.000 uren aan live–uitzendingen van topklasse–sportevenementen wordt geboden, samen met nieuws, uitgebreide analyses, digitale content en een programmering die is afgestemd op de lokale noden. De betaaltelevisiekanalen zijn 24/7 te bekijken, op meerdere schermen en in full HD. Ze worden ter plaatse gemaakt volgens de hoogste internationale productiestandaarden en met commentaar in de plaatselijke taal.

Like ons op Facebook: Eleven Sports
Volg ons op Twitter: @ElevenBE_nl
Volg ons op LinkedIn: Eleven Sports Network

 

Leave a Reply