ELEVEN SPORTS NU OOK BESCHIKBAAR BIJ LUXEMBURG ONLINE

By January 3, 2017-

Antwerpen, 3 januari 2017 – TV-klanten van telecombedrijf Luxemburg Online hebben voortaan toegang tot de kanalen Eleven en Eleven Sports.

Recent bereikte ELEVEN SPORTS een akkoord met Luxemburg online omtrent het uitbreiden van het aantal sportkanalen die beschikbaar zijn via de optie LOLTV. Zo kunnen klanten van de TV-operator genieten van een breder aanbod van internationaal topsport.

Luxemburg online, de aanbieder van internet en televisie in het Groothertogdom, wil het beste voor haar klanten en is daarom steeds op zoek naar opportuniteiten om het aanbod te vergroten.

“Met de programma’s van ELEVEN SPORTS verrijkt LOLTV zijn televisieaanbod met een zeer aantrekkelijk gamma aan topsport”, verklaart Anouk Mertens, Managing Director ELEVEN SPORTS België.

“LOLTV is erg tevreden dat ze voortaan haar klanten topsport kan aanbieden dankzij de kanalen van ELEVEN SPORTS. We zijn ervan overtuigd dat onze abonnees zullen genieten van deze extra sportcontent”, zegt Jessica Radojcic, Marketing verantwoordelijke Luxemburg online.

De volgende kanalen worden aangeboden als optie aan een bedrag van €10/maand.

Eleven: Dat is 100% voetbal, 24 uur op 24, met matchen uit de beste Europese competities: Spaanse La Liga, Italiaanse Serie A, Franse Ligue 1, FA Cup, … Telkens live en exclusief en met lokale commentaar.

Eleven Sports: brengt internationale topsporten: NBA (basketbal), NFL (American Football), tennis, wielrennen, handball en volleyball. Telkens live en exclusief en met lokale commentaar.

Abonnees van ELEVEN SPORTS kunnen in België en Luxemburg genieten van LIVE en EXCLUSIEF Competitie- en bekervoetbal uit de Spaanse LaLiga Santander, de Italiaanse Serie A TIM, de Emirates FA Cup, de English Football League, de English Football League Cup, de Franse Ligue 1, de Braziliaanse Série A, de Schotse Professional Football League, de kwalificatiewedstrijden voor het WK in Rusland, alsook wedstrijden uit de NBA, Velux EHF Champions League handball, kickboxing, MMA en tennisevenementen van over de hele wereld en dit op de twee kanalen Eleven en Eleven Sports.

Beide kanalen zijn in België en Luxemburg te verkrijgen op Proximus TV, Telenet, VOO, Orange, SFR en Tango TV, en zijn online toegankelijk voor elke sportfan over het hele land op www.elevensports.be en www.elevensports.lu, de app kan worden gedownload via Google Play in de App Store.

SLOT

Over ELEVEN SPORTS:

ELEVEN SPORTS werd opgericht in 2015 en is een gloednieuw wereldwijd sportnetwerk dat
zich tot doel stelt internationale en lokale sporten van wereldklasse, alsook lifestyle entertainment op het
scherm te brengen. Initiële lanceringen bestaan uit meerdere kanalen in specifieke lokale markten, waarbij elk land jaarlijks ongeveer 4.000 uren aan live–uitzendingen van topklasse–sportevenementen wordt geboden, samen met nieuws, uitgebreide analyses, digitale content en een programmering die is afgestemd op de lokale noden. De betaaltelevisiekanalen zijn 24/7 te bekijken, op meerdere schermen en in full HD. Ze worden ter plaatse gemaakt volgens de hoogste internationale productiestandaarden en met commentaar in de plaatselijke taal.

Like ons op Facebook: Eleven Sports
Volg ons op Twitter: @ElevenBE_nl
Volg ons op LinkedIn: Eleven Sports Network

Leave a Reply