ELEVEN SPORTS VERSTERKT MMA AANBOD MET ‘CAGE WARRIORS FIGHTING CHAMPIONSHIP’

By February 15, 2017-

Antwerpen, 15 februari 2017 –ELEVEN SPORTS heeft vandaag een EXCLUSIEVE driejarige overeenkomst afgesloten met MMA over de uitzendrechten van het ‘Cage Warriors Fighting Championship’. Eleven Sports zal live verslag uitbrengen van alle Cage Warriors events voor fans in België.

Door deze overeenkomst zullen de twee partijen nauw samenwerken aan nieuwe events en zal ELEVEN SPORTS een sleutelrol spelen binnenin de commerciële organisatie van deze events.

We zijn verheugd om een prestigieuze Mixed Martial Arts zoals ‘Cage Warriors’ toe te voegen aan ons steeds groeiende rechtenportefeuill.”, zegt Danny Menken, Group Managing Director, ELEVEN SPORTS. “ELEVEN SPORTS gelooft sterk in de waarde van MMA en voornamelijk ‘Cage Warriors’. We zijn dan ook erg tevreden met dit akkoord en de opportuniteit die het met zich meebrengt.”

We zijn vastberaden en enthousiast om alle spanning en actie van de ‘Warriors’ aan te bieden over de hele wereld. We hebben in het laatste jaar een aantal belangrijke overeenkomsten gesloten om ons doel te bereiken. De overeenkomst met ELEVEN SPORTS is een bewijs dat we in 2017 op dezelfde manier nieuwe wegen willen inslaan. We zijn bijzonder gecharmeerd door de dynamische toenadering van ELEVEN SPORTS tot MMA“, zegt Casimir Knight, CEO van het Warrior Development Agency, het moederbedrijf van Cage Warriors. ” Dankzij deze overeenkomst krijgen onze getalenteerde strijders de kans om zich te tonen aan een mondiaal publiek.”

De Cage Warriors Fighting Championship krijgt dankzij deze overeenkomst een plek in het rijkgevulde aanbod van ELEVEN SPORTS. Abonnees van ELEVEN SPORTS kunnen in België en Luxemburg onder meer genieten van LIVE en EXCLUSIEF Competitie- en bekervoetbal uit de Spaanse LaLiga Santander, de Italiaanse Serie A TIM, de Franse Ligue 1, de Emirates FA Cup, de English Football League, de English Football League Cup, de Schotse Professional Football League, de Braziliaanse Série A, de Zuid-Amerikaanse kwalificatiewedstrijden voor het WK in Rusland (Conmebol), alsook wedstrijden uit de NBA, NFL, Velux EHF Champions League handball, kickboxing, MMA en tennisevenementen van over de hele wereld en dit op de twee kanalen Eleven Sports 1 en Eleven Sports 2.

Beide kanalen zijn in België en Luxemburg te verkrijgen op Proximus TV, Telenet, VOO, Orange, SFR en Tango TV, en zijn online toegankelijk voor elke sportfan over het hele land op www.elevensports.be en www.elevensports.lu.

De app kan worden gedownload via Google Play in de App Store.

SLOT

 Hier kunt u de hoge-resolutiefoto’s bij deze persmededeling downloaden:
De foto’s en afbeeldingen mogen uitsluitend worden gebruikt voor redactionele doeleinden (“below the line”) in het kader van de bovenvermelde persmededeling, met inachtneming van de rechten en specifieke domeinen van ELEVEN SPORTS.

https://we.tl/lNn2rohrlR

Over ELEVEN SPORTS:

ELEVEN SPORTS werd opgericht in 2015 en is een gloednieuw wereldwijd sportnetwerk dat

zich tot doel stelt internationale en lokale sporten van wereldklasse, alsook lifestyle entertainment op het

scherm te brengen. Initiële lanceringen bestaan uit meerdere kanalen in specifieke lokale markten, waarbij elk land jaarlijks ongeveer 4.000 uren aan live-­uitzendingen van topklasse-­sportevenementen wordt geboden, samen met nieuws, uitgebreide analyses, digitale content en een programmering die is afgestemd op de lokale noden. De betaaltelevisiekanalen zijn 24/7 te bekijken, op meerdere schermen en in full HD. Ze worden ter plaatse gemaakt volgens de hoogste internationale productiestandaarden en met commentaar in de plaatselijke taal.

Like ons op Facebook: Eleven Sports

Volg ons op Twitter: @ElevenBE_nl

Volg ons op LinkedIn: Eleven Sports Network

 Over Cage Warriors:

Cage Warriors start 2017 met 3 spannende shows op zaterdag 18 februari, in de O2-Arena in Londen, op 4 maart in de 3Arena in Dublin en op 1 april in de Echo Arena in Liverpool.

Tickets zijn te verkrijgen via www.cagewarriors.com

Volg Cage Warriors op Facebook, Twitter en Instagram voor meer nieuws en updates.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply