PREMIER LEAGUE DARTS 2017 LIVE EN EXCLUSIEF TE VOLGEN BIJ ELEVEN SPORTS

By February 8, 2017-

Antwerpen, 7 februari 2017 – Vanaf 2 februari tot 18 mei kan je op de digitale service van Eleven Sports elke donderdag kijken naar de Betway Premier League Darts.

De 10 beste spelers van het moment nemen deel aan het toernooi. De Antwerpenaar Kim Huybrechts kreeg een Wildcard. In zijn eerste wedstrijd moest hij in Newcastle het onderspit delven tegen James Wade. Huybrechts hield gelijke tred tot 3-3 en miste dan twee darts om aan de leiding te komen. In het twaalfde leg wierp Wade vervolgens een 11-darter voor de zege (5-7).

De titelverdediger van het toernooi is de Nederlander én Wereldkampioen Michael van Gerwen. Hij won in de vorige editie zijn tweede Premier League-titel door Phil Taylor te kloppen.

Het toernooi verhuist iedere week van stad en wordt in 16 verschillende steden gespeeld. Op 9 februari verhuist het toernooi van Newcastle naar Nottingham. In de tweede wedstrijd wacht Huybrechts niemand minder dan Raymond ‘Barney’ van Barneveld, een living legend in de dartsport.

De finale gaat door op 18 mei in de O2-Arena in Londen.

Abonnees van ELEVEN SPORTS kunnen in België en Luxemburg genieten van LIVE en EXCLUSIEF Competitie- en bekervoetbal uit de Spaanse LaLiga Santander, de Italiaanse Serie A TIM, de Franse Ligue 1, de Emirates FA Cup, de English Football League, de English Football League Cup, de Schotse Professional Football League, de Braziliaanse Série A, de Zuid-Amerikaanse kwalificatiewedstrijden voor het WK in Rusland (Conmebol), alsook wedstrijden uit de NBA, NFL, Velux EHF Champions League handball, kickboxing, MMA en tennisevenementen van over de hele wereld en dit op de twee kanalen Eleven Sports 1 en Eleven Sports 2.

Beide kanalen zijn in België en Luxemburg te verkrijgen op Proximus TV, Telenet, VOO, Orange, SFR en Tango TV, en zijn online toegankelijk voor elke sportfan over het hele land op www.elevensports.be en www.elevensports.lu. De app kan worden gedownload via Google Play in de App Store.

SLOT

Hier kunt u de hoge-resolutiefoto’s bij deze persmededeling downloaden:
De foto’s en afbeeldingen mogen uitsluitend worden gebruikt voor redactionele doeleinden (“below the line”) in het kader van de bovenvermelde persmededeling, met inachtneming van de rechten en specifieke domeinen van ELEVEN SPORTS.

https://we.tl/eOQ8BA2VGg

Over ELEVEN SPORTS:

ELEVEN SPORTS werd opgericht in 2015 en is een gloednieuw wereldwijd sportnetwerk dat
zich tot doel stelt internationale en lokale sporten van wereldklasse, alsook lifestyle entertainment op het
scherm te brengen. Initiële lanceringen bestaan uit meerdere kanalen in specifieke lokale markten, waarbij elk land jaarlijks ongeveer 4.000 uren aan live–uitzendingen van topklasse–sportevenementen wordt geboden, samen met nieuws, uitgebreide analyses, digitale content en een programmering die is afgestemd op de lokale noden. De betaaltelevisiekanalen zijn 24/7 te bekijken, op meerdere schermen en in full HD. Ze worden ter plaatse gemaakt volgens de hoogste internationale productiestandaarden en met commentaar in de plaatselijke taal.

Like ons op Facebook: Eleven Sports
Volg ons op Twitter: @ElevenBE_nl
Volg ons op LinkedIn: Eleven Sports Network

Leave a Reply