SUPER BOWL SUNDAY LIVE EN EXCLUSIEF TE VOLGEN BIJ ELEVEN SPORTS

By February 2, 2017-

Antwerpen, 2 februari 2017 – Het NRG Stadium in Houston (Texas) is op zondag 5 februari het strijdtoneel voor de 51ste editie van de Super Bowl. De Atlanta Falcons en de New England Patriots strijden er om het felbegeerde kampioenschap van de National Football League.

Zondag 5 februari, klokslag middernacht brengt ELEVEN SPORTS deze wedstrijd LIVE en EXCLUSIEF met lokale commentaar ter plaatse op het kanaal Eleven Sports 1, en op de digitale service van ELEVEN SPORTS op www.elevensports.be.

“Met Atlanta en New England hebben zich echt wel de twee beste NFL-teams van het moment weten kwalificeren voor de Superbowl. Atlanta heeft de beste aanval, New England de beste verdediging. En Tom Brady, de quarterback van de New England Patriots, kan zijn 5de Superbowl winnen, dat zou een record zijn. Zonder meer vuurwerk dus in Houston, vanwaar onze ploeg commentatoren live verslag zal uitbrengen”, zegt Jan Mosselmans, Chief Editor Eleven Sports.

Deze keer valt de welbefaamde halftime show Lady Gaga te beurt. In de vorige editie zorgden onder meer Beyoncé, Coldplay en Bruno Mars voor de show én u herinnert zich wellicht nog de ongelukkige ‘wardrobe malfunction’ van Janet Jackson live on stage tijdens de Super Bowl van 2004 die gespeeld werd in … juist… Houston.

Wie volgt vorige winnaar ‘Denver Broncos’ op?

Bekijk het zondag 5 februari vanaf middernacht LIVE en EXCLUSIEF bij ELEVEN SPORTS.

Abonnees van ELEVEN SPORTS kunnen in België en Luxemburg genieten van LIVE en EXCLUSIEF Competitie- en bekervoetbal uit de Spaanse LaLiga Santander, de Italiaanse Serie A TIM, de Franse Ligue 1, de Emirates FA Cup, de English Football League, de English Football League Cup, de Schotse Professional Football League, de Braziliaanse Série A, de Zuid-Amerikaanse kwalificatiewedstrijden voor het WK in Rusland (Conmebol), alsook wedstrijden uit de NBA, NFL, Velux EHF Champions League

handball, kickboxing, MMA en tennisevenementen van over de hele wereld en dit op de twee kanalen Eleven Sports 1 en Eleven Sports 2.

Beide kanalen zijn in België en Luxemburg te verkrijgen op Proximus TV, Telenet, VOO, Orange, SFR en Tango TV, en zijn online toegankelijk voor elke sportfan over het hele land op www.elevensports.be en www.elevensports.lu. De app kan worden gedownload via Google Play in de App Store.

SLOT

Over ELEVEN SPORTS:

ELEVEN SPORTS werd opgericht in 2015 en is een gloednieuw wereldwijd sportnetwerk dat
zich tot doel stelt internationale en lokale sporten van wereldklasse, alsook lifestyle entertainment op het
scherm te brengen. Initiële lanceringen bestaan uit meerdere kanalen in specifieke lokale markten, waarbij elk land jaarlijks ongeveer 4.000 uren aan live–uitzendingen van topklasse–sportevenementen wordt geboden, samen met nieuws, uitgebreide analyses, digitale content en een programmering die is afgestemd op de lokale noden. De betaaltelevisiekanalen zijn 24/7 te bekijken, op meerdere schermen en in full HD. Ze worden ter plaatse gemaakt volgens de hoogste internationale productiestandaarden en met commentaar in de plaatselijke taal.

Like ons op Facebook: Eleven Sports
Volg ons op Twitter: @ElevenBE_nl
Volg ons op LinkedIn: Eleven Sports Network

Leave a Reply