WORLD POKER TOUR VANAF JUNI OP ELEVEN SPORTS

By May 18, 2017-, -

Antwerpen, [16/05/2017] – ELEVEN SPORTS zal als allereerste broadcaster ooit de World Poker Tour® in België en Luxemburg uitzenden. Het achtste seizoen van de World Poker Tour wordt samen met het allereerste seizoen van de WPT Alpha8 opgenomen in het sportpakket van ELEVEN SPORTS.

Vanaf juni zit je bij Eleven Sports op de eerste rij voor straffe pokeravonden. Met de uitzendrechten voor de World Poker Tour en de WPT Alpha8 voegt Eleven Sports voor het eerst sinds het ontstaan van de zender pokeruitzendingen toe aan het sportpakket.

“We zijn bijzonder tevreden dat we de World Poker Tour aan het sportpakket kunnen toevoegen”, zegt Anouk Mertens, Managing Director Belgium, ELEVEN SPORTS. “We zijn altijd op zoek naar opportuniteiten om ons lokaal sportpakket uit te breiden met verschillende sporten en deze pokeruitzendingen passen perfect in die filosofie.”

“WPT Distribution is trots om met ELEVEN SPORTS in zee te gaan voor de uitzendingen van de World Poker Tour in België en Luxemburg”, zegt Jophnny McMahon van WPT Distribution. “Dit is een win-win-deal voor beide partijen.”

Leave a Reply